Gezocht naar . Resultaten van in totaal .

Uitnodiging Boekpresentatie

Uitnodiging Boekpresentatie

22 oktober 2009

‘Duizenden jaren hebben wij vastgehouden aan waaraan Ivo refereert als ‘de schors’. We zijn meer waarde gaan hechten aan de dogma’s dan aan de inhoud van de universele boodschap, zoals deze door velen wijzen, uit de meest uiteenlopende richtingen, bijvoorbeeld Jezus, Boeddha, Lao Tse, Pythagoras, Fransiscus, Jung, Gandhi, Maarten Luther King en Nelson Mandela, is gebracht.’
Leen Valkenburg – uit het voorwoord van Spirit in Finance

Uitgegeven door Ankh-Hermes te Deventer


Beste heer/mevrouw,

Op donderdag 22 oktober 2009 zou ik graag het geboortefeestje van het nieuwe boek Spirit in Finance met jou willen vieren! Om samen met jou ‘ons’ licht te laten schijnen in de wereld van geld en materie. Het boek is een pleidooi voor de liefde als wettig betaalmiddel. Je hebt boeken over spiritualiteit en boeken over economie. Spirit in Finance wil de kloof tussen beide werelden helen. Een boek over de reële mogelijkheid om met elkaar een economie van geluk te creëren.

Je bent van harte uitgenodigd! Om 15:30 uur in de Grote of Catharijnekerk te Heusden-Vesting. Na afloop (17:00 uur) ben je tot 19:30 uur ook meer dan welkom om wat lekkers te eten en te drinken bij ons op kantoor. De auto kun je het beste parkeren op de grote Parkeerplaats Vestingstraat in Oudheusden (tegenover ons kantoor aan de Steenweg 7). Als je komt, stuur dan even tijdig een mailtje naar info@spiritinfinance.nl. Bij voorbaat dank!

Download hier de flyer voor alle informatie die je nodig hebt!

Graag tot ziens!


Ivo Valkenburg

www.spiritinfinance.nl *

* Met ingang van 11 augustus 2009 hebben wij onze bedrijfs naam Adviesklimaat bv nu ook formeel omgedoopt tot Spirit in Finance bv.