Gezocht naar . Resultaten van in totaal .

Vrijheid! waarom fladderen als je vliegen kunt?

Vrijheid! waarom fladderen als je vliegen kunt?

Beste lezer,

NewfinancialforumTerwijl deze week Herman Wijffels samen met drie topeconomen de noodklok luidt over het financiële systeem, toont Willem Vreeswijk, hoofdredacteur VVP Weekblad voor Financiële Dienstverleners, hoe mooi de wereld van geld en dienstverlening ook kan zijn. Al jarenlang ondersteun ik met hart en ziel de initiatieven van Willem Vreeswijk om de beweging van werkelijke vernieuwing te inspireren, te stimuleren en vooral ook zichtbaar te maken. Het zal je dan ook niet verrassen dat ik bijgaande oproep van Willem Vreeswijk van harte bij je wil aanbevelen. Bouw ook mee aan een gezonde financiële sector en word ambassadeur van het New Financial Forum.

Lees hier de oproep van Willem Vreeswijk
Download hier het aanmeldingsformulier als Ambassadeur New Financial Forum


Vrijheid! waarom fladderen als je vliegen kunt?

Master Experience
een meesterlijke doorbraak in persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling

20 – 25 juni 2011, met Ivo Valkenburg, Ton Peters en Lili Baumann
(training gaat definitief door!)

Download hier de flyer
Download hier het aanmeldingsformulier voor de Master Experience

Check hier zelf waar je vliegwinst valt te behalen!


Agenda 1Tijdens deze Master Experience leer je hoe je op een eenvoudige en praktische manier kunt koersen op je innerlijke kompas. Ofwel: je gevoel, je intuïtie en je inspiratie. Hoe je loyaal kunt blijven aan je hart, zonder je verstand weg te gooien. Wees gewaarschuwd: we zijn heel gekleurd in onze aanpak. We menen dat je gelukkiger zult zijn als je meer durft te vertrouwen op de stem van je hart, in plaats van te serieus waarde hechten aan al het gepieker in je hoofd. We helpen je intensief om je bij het nemen van besluiten te laten leiden door wat je geïnspireerd wordt ingegeven of aangereikt. Geluk is niet langer afhankelijk van iets of iemand buiten jezelf. Je ervaart innerlijke vrede, wat dan ook.

Je bent van harte uitgenodigd!

Waar leef jij voor?

De TC Bank baseert haar dienstverlening op deze vraag. Geld als middel, niet langer als doel. Laat je op ons You Tube kanaal inspireren door deze commercial, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal…

En verder nog... een ode aan onze kinderen en (voor)ouders...

Dank je wel dat je in mijn leven bent!

Ivo Valkenburg