Gezocht naar . Resultaten van in totaal .

Ton Peters

Ton Peters

Boek Spirit In Finance 2Ton Peters (1960) werkt via zijn invoelende vermogen. Een talent dat door vele jaren van ervaring is gecultiveerd en verfijnd. Dit vermogen geeft heldere reflecties op wat er speelt. Uit elke situatie wil het nadrukkelijk optillen wat gezien, gehoord of geweten mag worden. Altijd mag het leiden tot meer innerlijke harmonie en waar nodig je bemoedigen, ondersteunen en verhelderen.


Het gespreksmatige aspect van een ontmoeting met Ton mag je juiste woorden aanreiken waar het in essentie om draait. Daarin is het gekleurd in het voordeel van ieders hartelijkheid. Het Hart achter het hart staat centraal en zet het nuchtere functionele denken als kostbaar gereedschap in, ook om daadwerkelijk positief in aardse stof te creëren, te leren en te genezen.


Een goede vriendin van Ton Peters bestempelde hem als een reflectie-therapeut. En al staat dit woord niet in een woordenboek, het tekent hem wel goed uit! Het helder kunnen invoelen is al op jonge leeftijd begonnen. Begin dertig werd het zijn beroep en nu hij in de vijftig is voelt het alsof hij nooit iets anders heeft gedaan. Door beroepsopleidingen gesterkt, is hij vooral actief met spiritualiteit gebleven. Het staat niet nadrukkelijk op de voorgrond, net zo min als zijn succesvolle Tarotboeken. Het mag wel zijn kundigheid onderstrepen op zijn vakgebied en het paranormale.

Als uitdaging voor komende jaren staat voor Ton het schrijven van een derde boek centraal. Ditmaal wordt de vertrouwde weg van de Tarot-boeken verlaten en komt er een meer algemeen werk. Dit zal veel herkenningspunten hebben met het gedachtengoed uit het boek EEN CURSUS IN WONDEREN, alledaagse ervaringen uit de praktijk en met een knipoog naar Tarot en andere wijsheden. De uitdaging blijft ook op het gebied van Zelfrealisatie, innerlijke ontwikkeling sessies en cursus geven. Ook voor bedrijven, vooral met een financieel en maatschappelijk karakter, werkt hij graag samen met Ivo Valkenburg als inspirator, coach en gemotiveerde ondersteuner.


Website Ton Peters