Gezocht naar . Resultaten van in totaal .

Madeira-reis

Madeira-reis

Module 1 – Algemene Basisopleiding Relationeel Adviseren
7 februari 2010 – 13 februari 2010

Deze reis gaat definitief door!

Ecologisch Hotel Jardim Atlântico


Download hier uitgebreide brochure over Relationeel Adviseren
Download hier het aanmeldingsformulier


Korte Omschrijving


We gaan op reis, letterlijk en figuurlijk. Dat doen we in een andere omgeving dan je gewend bent. Om meer rendement te behalen uit de training. Om dichterbij jezelf en de mensen om je heen te komen. Altijd ergens op een mooie plek in de natuur. Relationeel adviseren werkt alleen als je zelf het goud in je relaties ontdekt. Het goud in de verbinding met jezelf, je klant en je collega’s. Maar ook in de relatie met je gezin en de andere mensen in je omgeving. Daarom leren wij jou in deze training eerst de blik naar binnen te richten. We gaan naar het hart om je te laten her-inneren en te voelen wie je in essentie bent. Hoe meer je ruim baan geeft aan de Spirit binnen jezelf, hoe beter je ruim baan kunt geven aan de Spirit van je medemens.

Je kijkt in de spiegel bij jezelf en bij je buddy. Je buddy is een door jou zelf uitgekozen deelnemer aan het begin van deze training. Je zult tijdens de training extra goed verbonden zijn met je buddy die je ondersteunt en aanmoedigt om de door jou gewenste doelstellingen te realiseren. Je leert om efficiënt te luisteren naar je eigen behoeften en die van anderen. Dit leereffect wordt nog eens versterkt door het waarnemen en doorvoelen van de processen bij de andere deelnemers in de groep. Vanuit de antwoorden op belangrijke levensvragen wordt de concrete vertaling gemaakt naar advies over onder andere praktische en financiële vraagstukken. Hierbij spelen inkomen, vermogen, tijd en andere aspecten die ter sprake komen een cruciale rol.

 

Deze basistraining wordt afgesloten met het opstellen van een individueel leerplan waarin de persoonlijke en zakelijke doelstellingen voor het vervolg worden geformuleerd. Een krachtige intentie voor de toekomst.

Reisschema


Vertrek 7 februari 2010 vanaf Schiphol om 18:50 uur. We vliegen via Lissabon naar Funchal. Aankomst om 23:30 uur. De terugreis is op 13 februari 2010, vertrek 10:30 uur vanaf Funchal, aankomst te Schiphol (via Lissabon) om 18:05 uur.

 

Financiële investering


€ 3.625,-- (vrij van btw)

Deze prijs is inclusief economy class vliegticket Amsterdam – Funchal (TAP Air Portugal), Airport/hotel shuttle transfer, overig vervoer, 6 overnachtingen op basis van eenpersoonskamer, maaltijden, studieliteratuur en reader. De kosten van eigen barconsumpties en een eventuele annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.

 

Bijzonderheden

 

Madeira is wandeleiland bij uitstek. Enige conditie is voor deelname aan deze reis is er dan ook gewenst. En vergeet je wandelschoenen niet mee te nemen! Laat je conditie of gezondheid het afweten en kun je niet meewandelen, ga dan op die momenten extra genieten van de prima hotelfaciliteiten.