Gezocht naar . Resultaten van in totaal .

Ivo Valkenburg

Ivo Valkenburg

 
Ivo Valkenburg (1966) is een visionair voor bedrijven en organisaties die het maximale in menselijk kunnen willen realiseren. De aanpak van Ivo verbetert rendementen die in het voordeel van iedereen uitvallen. Het spreekt ieder aan op zijn of haar capaciteiten en is zeer realistisch waar groeipotentie mogelijk is en wat zakelijk goed haalbaar is. Gedreven en enthousiast nodigt Ivo op zijn geheel eigen manier mensen uit om hun passie, vakmanschap en gedrevenheid opnieuw te ontdekken en ruimte te geven. Hij weet op eigenzinnige wijze, werkelijk de kern van ondernemen positief te raken. Zijn voorliefde voor waarheid, niveau met esprit en oprechtheid maken hem beroemd en gewild bij tal van bedrijven en instellingen. Hij is de aangewezen persoon in overgangstrajecten naar meer toekomstvisie met haalbare helder geformuleerde doelstellingen. Hij weet deuren te openen waar voorheen geen doorgang gezien werd. Hij weet op begripvolle ingenieuze wijze het menselijke aspect steeds achter werk centraal te houden.


Sinds de publicatie van zijn eerste boek Spirit in Finance is Ivo vooral betrokken bij een aantal intensieve in-company opdrachten ter ontwikkeling van visie, strategie en maximalisering van de passie, spirit en gedrevenheid van de medewerkers. 

 
Als spreker, dagvoorzitter of facilitator tijdens seminars, conferenties en bijzondere bijeenkomsten staat Ivo garant voor een warm bad van menselijkheid en optimisme over een economie van welzijn en geluk, de basis voor een samenleving van liefde. Ivo is als spreker verbonden aan Assemblee Sprekersbureau te Maastricht. Als schrijver gaat Ivo sinds het najaar van 2012 voor VVP op zoek naar de niet-gevestigde orde, de zogeheten ‘crazy ones’. Naar de visionairs die de crisis wel zagen aankomen. Naar de onderstroom van vernieuwers. Naar de innovators in de financiële sector die doen wat anderen nog voor onmogelijk houden. De interviews zijn hier te downloaden. Ook blogt Ivo voor Inspirerend Leven, het platform met 'zuurstof voor de geest' en het New Financial Forum, het platform voor de nieuwe financiele wereld. Hij schrijft ook graag voor onder meer het New Financial Magazine en BRES, blad voor 'bewustzijn in beweging'. Met ingang van september 2014 organiseert hij New Financial Masters, een reeks inspirerende lezingen, in samenwerking met Willem Vreeswijk, initiator van het New Financial Forum.  
 
Onder de vlag Transilvania Retreat Center, ontwikkelt Ivo, samen met zijn gezin, een natuurgebied van ca. 2 ha zuivere grond als transitieplek voor mensen en organisaties. Een plek om te verstillen, om samen met de buren, de monniken uit het Roemeens Orthodoxe klooster Rasca Transilvana, te bidden en te zingen. Om ’s-nachts te luisteren naar het gehuil van de wolven. Om jezelf ’s-avonds onder te dompelen in een heldere sterrenhemel zoals je die nog maar weinig tegen komt. Om door beekjes en kleine riviertjes te waden. Om met je blote voeten Moeder Aarde te voelen. Om te ontdekken wie je bent. Om te ontdekken wie je niet bent. Het is Ivo's lust en leven om een eindje met jou op te trekken. Bijvoorbeeld drie tot vier dagen tijdens een individueel opfrisarrangement. Je ervaart dan de kracht van moeder natuur. Ook ervaar je oprechte aandacht om de kijk op wat voor jou ‘LEVEN’ en "MENS ZIJN' betekent weer helder te krijgen. Gun je een paar dagen echt de tijd voor jeZelf! Met de ontwikkelde visie vanuit de bergen van Transsylvanie kun je weer lekker vooruit. Kijk onder events voor meer informatie. 
Ivo Valkenburg 1Ivo Valkenburg 2Default 1