Gezocht naar . Resultaten van in totaal .

Alternative Finance Festival

Alternative Finance Festival

Het Alternative Finance Festival is het grassroots festival door heel Nederland dat het bestaan viert van financiële alternatieven en iedereen die bezig is met financiële verandering, van burgercoöperaties tot ethisch bankieren, van lokaal geld tot onvoorwaardelijk geven. Op 15 september 2018 is het 10 jaar geleden dat de zakenbank uit de VS Lehman Brothers omviel. Het was het begin van de financiële crisis en de reddingsoperatie door de overheid kostte tientallen miljarden. Er zijn enkele maatregelen getroffen, maar de financiële sector is niet wezenlijk veranderd en we zijn vrolijk op weg naar een volgende crisis. Op 15 en 16 september vindt daarom het Alternative Finance Festival plaats om te laten zien dat het niet alleen anders kan en moet, maar dat er al een heleboel alternatieven aan de weg timmeren!

 

Wil je een evenement organiseren als bijdrage aan het festival? Leuk! Ga naar Organiseer een evenement voor tips en om je evenement aan te melden.

Samen met Willem Vreeswijk, initiatiefnemer van het New Financial Forum, organiseer ik een workshop tijdens de centrale bijeenkomst op zondag 16 september. Met de ambassadeurs van het New Financial Forum zijn we momenteel actief aan het kijken om onder de vlag van dit festival ook een event te organiseren. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met me op!

 

Bekijk hier de website van het Alternative Finance Festival voor alle details!

 

 

 

Alternative Finance Festival 1Alternative Finance Festival 2Alternative Finance Festival 3